Frisør

Din frisør Holstebro

Velkommen til Perronen, din foretrukne frisørsalon beliggende i hjertet af Holstebro. Vi er dedikeret til at levere en enestående frisøroplevelse til alle vores kunder, og vores højeste prioritet er altid din tilfredshed. Vi tilbyder klip til både kvinder, mænd og børn, og vi stræber altid efter at skabe den perfekte frisure, der passer til din personlighed og stil. Så bor du i Holstebro, måske Aulum eller Struer og mangler en dygtig frisør, så tøv ikke med at booke en tid hos Perronen. Vi garanterer, at du forlader salonen med et smukt og tilfredsstillende resultat hver gang.

Vi sætter dig i centrum

Fra det øjeblik du træder ind i vores frisørsalon, vil du opleve en varm imødekommende atmosfære, hvor vi vil sætte dig og dine ønsker i centrum. Vi skræddersyr den bedste behandling til dig og det perfekte look, der passer til dit ønske, ansigtsform og stil. Uanset om du ønsker en klipning, farvning, permanent, styling eller en kompleks frisure til en særlig lejlighed, kan du stole på, at vores dygtige frisører vil levere et resultat i særklasse. Din tilfredshed er vores største belønning, og vi er stolte af at have mange tilbagevendende kunder, der stoler på os med deres hår.

Vi tilbyder:

  • dameklip
  • herreklip
  • farveteknikker
  • farvning af vipper
  • lash lift
  • brudeopsætning
  • skægklipning
  • balayage
  • og meget mere.

Vi skaber en god oplevelse for de små

Vi er stolte af at være en frisørsalon for hele familien. Vi tilbyder børneklip, hvor vores venlige og tålmodige frisører sørger for, at selv de mindste får en behagelig og sjov oplevelse. Hos os er der en afslappet atmosfære, der gør det let for børnene at føle sig trygge og velkomne.

Spar tid med klipning til hele familien

Hos Perronen ved vi også, hvor vigtigt det er at turen til frisøren ikke ender ud i frustrerede børn. Ved at bestille en familieklip, kan I alle tage til frisøren på samme tid og på den måde sikre at I alle bliver klippet en gang for alle. Det kan være med til at skabe mere ro omkring hele oplevelsen for både børn og forældre. Vi tilbyder fleksible bookinger, så I kan få klippet håret samtidig og spare tid.

Brudeopsætning: Skab det perfekte look til din store dag

Skal du snart giftes, men mangler en dygtig frisør til at sætte dit hår? Hos Perronen forstår vi, hvor vigtigt din bryllupsdag er, og vi hjælper dig med at skabe det perfekte look til din store dag. Vi er dedikerede til at skabe en brudeopsætning, der fremhæver din naturlige skønhed, fuldender din brudekjole og giver din kommende mand endnu mere lys i øjnene ved synet af sin smukke brud. Vi sørger for at du kommer til at føle dig strålende på din store dag.

Book din tid allerede nu

Mangler du en dygtig og passioneret frisør, der vægter kundetilfredshed og godt håndværk højt. Så kontakt Perronen i dag og book din næste tid. Du kan kontakte os på 22 40 46 36 eller sende en mail til salonperronen@outlook.com. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så hører du fra snarest.