Balayage i Holstebro

Frisk dit hår op med balayage

Balayage er en populær hårfarvningsteknik, der er blevet en af de mest eftertragtede trends inden for hårfarvning. Føler du at dit hår har brug for noget nyt og spændende, men stadig ønsker at bevare et naturligt look? Så er balayage det perfekte valg for dig! Hos Perronen i hjertet af Holstebro er vi eksperter i balayage, uanset om dit hår er mørkt, lyst, rødt, krøllet, har pagehår eller langt hår. Book en tid i dag og få et frisk og naturligt solkysset look, som ikke giver en markant udgroning.

Hvad er balayage?

Navnet ‘balayage’ er fransk og betyder ‘at feje’ eller ‘at male’. Og det er præcis, hvad teknikken går ud på. Det er nemlig en frihåndsteknik, hvor vi inddeler håret i sektioner og “maler” direkte på dit hår med bløde penselstrøg. Fordelene ved denne teknik er, at det giver et utroligt blødt og naturligt look, der efterligner et solkysset hår ved at blande lyse og mørkere nuancer.

Ingen markant udgroning

En af grundene til at balayage er blevet så populær, er de bløde overgange mellem farverne. Det betyder at dit hår vokser ud på en mere naturlig måde, og du slipper for en iøjnefaldende udgroning. På den måde kan du nyde resultatet i længere tid og dermed også spare penge, da du ikke skal så ofte til frisøren for at få det frisket op.
 
Derfor skal du vælge balayage:
 
●     Naturligt og solkysset look
●     Ingen markant udgroning
●     Spar tid og penge, da det ikke kræver opfriskning så ofte som farvet hår
●     Kan tilpasses enhver hårfarve

Sådan plejer du dit balayage hår

Når du har fået en balayage, er det vigtigt at pleje og holde din farve vedlige. Vi anbefaler, at du giver dit hår noget ekstra næring i form af en hårkur med jævne mellemrum.  Ved at give dit hår ekstra næring efter at have fået balayage, sørger du for at beskytte dit hår mod udtørring. Du er altid velkommen til at spørge i salonen, hvor vi også forhandler diverse produkter.

Anderledes koncept

Hos Perronen tilbyder jeg forskellige koncepter, som skiller sig lidt ud fra den sædvanlige frisørsalon. Ønsker du at samle familien til en familieklip, så er det en mulighed hos Perronen eller skal I holde Ladies night, og ønsker at blive frisket op inden en tur ud i bylivet? Lad Perronen stå for snacks, musik, makeup og lækkert hår. Herudover kan vi også tilbyde fitness abonnement til dit hår, mødregruppe eller polterabend arrangement.

Book din tid nu

Du skal vælge balayage, hvis du ønsker et naturligt, solkysset og forfrisket udseende, som ikke kræver meget vedligeholdelse. Lad balayage give dit hår en ny og spændende dimension. Så mangler du en dygtig frisør og bor tæt på Holstebro, måske Aulum eller Struer, så tøv ikke med at kontakte os. Klik på BOOK TID og bestil en tid. Du er også velkommen til at ringe og bestille tid, du kan ringe på 22 40 46 36 eller sende en mail til salonperronen@outlook.com.